Gå til hovedindhold
Kegle

Nyheder

Nyheder

Trafikkultur

Event; Trafikken skal være et bedre sted at være

Den 7. oktober afholder vi i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik et spændende event omkring trafikkultur. Det er for dig der bruger meget af din arbejdsdag på vejene, eller dig der har medarbejdere ansat som gør. 

TCR weekend

Følg med i TCR Weekend hjemme fra sofaen

TCR Weekend den 5.-6. september sendes på Kanal 6.

Motorløb

Corona udsætter løb på FDM Jyllandsringen

På grund af Corona-situationen rykkes Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen til 2.-3. maj. Danish Masters Racing Festival flyttes til 30.-31. maj.

Solcreme skader bilens lak

Solcreme skader bilens lak

Her om sommeren har huden godt af et lag solcreme, men det gælder ikke bilens hud: lakken. For ligesom fugleklatter og insekter kan solcreme beskadige lakkens overflade, og det kan give grimme synlige skader. Og solcremen kan også ødelægge plastik i kabinen. 

elbil kørecomputer

Du bliver snydt af elbilens kørecomputer – se hvorfor

En undersøgelse foretaget af FDMs tyske søsterklub ADAC viser, at der er koks i elbilernes kørecomputere. Ligesom benzin- og dieselbiler måler de også forkert, men elbilerne har større afvigelser. Se, hvor galt det står til, og se afvigelserne på 15 elbiler.

Elbiler får baghjul af hybrider

Elbiler får baghjul af hybrider

Danskerne køber plugin-hybrider i stor stil. I juli blev der solgt tre gange så mange af de opladelige benzin-/dieselbiler som rene elbiler.