Gå til hovedindhold
Mødelokaler og faciliteter

Mødelokaler og faciliteter

Unikke mødelokaler og faciliteter på FDM Jyllandsringen

Her finder du en komplet oversigt over alle vores møde- og loungelokaler på FDM Jyllandsringen. 
Vi har faciliteter, der kan rumme alt fra 2 til 300 mennesker.

Du kan også kombinere dit arrangement med en raceroplevelse i én af vores biler – enten selv eller sammen med en professionel racerkører.

 

FDM Jyllandsringen som møde- og eventhus. 


Hos FDM Jyllandsringen kan lokalerne lejes hver for sig eller mixes efter behov.

Selvom vi er et motorsportsanlæg, er det hverken et krav eller forudsætning at I tager vores racerbane i brug til jeres event eller kursus.

Ønsker I blot et stort lokale, flere lokaler, mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr eller blot et anderledes sted at holde jeres møde med kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere, så kan vi hjælpe jer.

Da vi er Danmarks største racerbane, kan I naturligvis også kombinere jeres møde eller event med en raceroplevelse, et køreteknisk kursus, hvor i kan komme en tur på glatbanen eller et motorløb.

Ud over at have Danmarks største racerbane ligger FDM Jyllandsringen også i naturskønne omgivelser, hvor mulighederne er mange. 
Vi har en nedlagt campingplads i baghaven, som kan danne rammen for fede teambuildingaktiviteter eller lign. outdoor oplevelser, hvor I kan få frisk luft til hovedet enten før eller efter jeres møde eller event. 

Søger I unikke møde- og eventlokaler nær Silkeborg og Århus med muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser, så er FDM Jyllandsringen lige noget for jer! 

Her på siden har vi samlet lidt inspiration til dig, så du kan se hvordan et arrangement hos os kunne se ud.

> Cases 

Inspirationspakker med aktiviteter og priser

> Skræddersy dit arrangement

> Se alle raceroplevelser

 

Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan et event på FDM Jyllandsringen kan se ud? 

Se med her - og hør hvad Kristian Secher fortæller om deres sommerevent på FDM Jyllandsringen. 

Lokaleoversigt FDM Jyllandsringen

Lokaleoversigt

Læs mere om vores mødelokaler og konferencefaciliteter

Mødelokaler i fantastiske omgivelser

På FDM Jyllandsringen er det muligt at afholde møder, konferencer, foredrag mm. i spændende omgivelser. Vi råder nemlig over både møde- og loungelokaler, der kan rumme mange mennesker. Og det er muligt at kombinere dit arrangement med en raceroplevelse samtidig. I kan race før, under og efter I holder jeres møde eller konference på FDM Jyllandsringen. Her har der siden 1966, hvor banen blev grundlagt, været en dunst af brændstof, lyden af racerbiler og dæktest, og nu er der også en enestående mulighed for at holde et unikt møde- eller konferencearrangement. I 1974 købte FDM Jyllandsringen, og siden har der været kørt race, trænet køreteknik og ikke mindst har køreskoleelever fra det meste af landet brugt banen som en obligatorisk del af deres køreundervisning. Men udover at være en racerbane i særklasse, så er FDM Jyllandsringen også for jer, der har brug for mødelokaler i unikke omgivelser.

Mødelokaler i Jylland

Jyllandsringen er et unikt sted, hvor I kan kombinere bilkørsel, en unik køretur med en af landets dygtigste racerkørere med fantastiske mødelokaler, hvor vi kan skræddersy jeres arrangement, så det passer præcis til jeres ønsker og behov. Om det er et mødelokale til få eller mange mennesker, du skal bruge, så har vi det hele på FDM Jyllandsringen. Og vi har erfaring med de fleste arrangementer her hos os. Mascot Lounge er fx hele vores 1. sal, hvor der kan være op til 250 personer. 1. salen kan adskilles ved hjælp af skydedøre, så der kan laves flere mindre rum, eller det kan være et stort lokale. Der er udgang til en svalegang, der vender ud mod banen, og der er ligeledes en sydvendt ståtribune, hvor der er baneudsigt. Der er selvfølgelig udstyr i form af fladskærme, HDMI mm., så møder, konferencer, foredrag og andet kan afholdes på bedste vis.

Kombiner mødet med en unik oplevelse

Udover et enormt udendørs areal på hele 63 hektar, som kan bruges til mange forskellige formål, så har vi også en topmoderne eventbygning, der blev indviet i sommeren 2019, og som indeholder enestående møde- og konference faciliteter, og der er rig mulighed for at tilrettelægge jeres arrangement, præcis som I ønsker det, med udsigt over Jyllandsringen, der med en længde på 2.300 meter er landets længste racerbane. Muligheden for at holde møde i disse unikke omgivelser har både beliggenheden, lokaler og den gode service med sig, ønsker du at kombinere mødet med en unik oplevelse, så er der rig mulighed for at komme bag rattet i en VW Sciorocco og blive racerkører for en dag. Det er der ikke mange mødearrangører, der kan prale af.

Nye og moderne mødefaciliteter

Hvis I lægger jeres møde eller konference på FDM Jyllandsringen, så får I, udover fabelagtige mødefaciliteter og så unikke omgivelser, som ikke fås andre steder. Her kan I kombinere jeres møde med at få en på opleveren. Det kan være en High Speed tur, hvor du får den unikke udsigt, stemningen og spændende historie som baggrund for jeres møde eller konference i luksus mødelokaler. Hvis I vælger at lægge jeres næste mødeevent på FDM Jyllandsringen, så får I lejlighed til at bruge nye og moderne lokalefaciliteter. Lokalerne kan huse op til 250 personer og er udstyret med moderne AV-udstyr og ikke mindst placeret, så I har en central placering i forhold til racerbanen, hvilket giver dagen en helt særlig stemning. Lad os skræddersy programmet for jeres næste møde eller event. Naturligvis i samarbejde med jer, for det er jeres ideer, der bestemmer dagens indhold, og så vil vi gøre alt for, at det bliver en uforglemmelig oplevelse for jer og jeres gæster. De fysiske rammer i form af både møde- og loungelokaler er i top til et godt mødearrangement, og når I bliver sultne, så har FDM Jyllandsringen sit eget køkken, hvor vi sammen med udvalgte samarbejdspartnere sikrer, at du kan få den forplejning som du ønsker til dit arrangement. Naturligvis med fokus på høj kvalitet og mulighed for at imødekomme specialbehov. Skulle I have brug for overnatning efter jeres arrangement, så har vi et godt samarbejde med Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, i Silkeborg hvor vi kan tilbyde overnatning til reduceret pris.

Se vores mødefaciliteter her på siden

Den gode beliggenhed, de dejlige lokaler, den venlige og gode service, som personalet yder, er med til at danne de perfekte rammer til afholdelse af events. Hold dit møde her, og du er sikker på, at vores imødekommende personale altid er serviceparate. Vores mest eksklusive placering af lokale er Skylounge, der er placeret på 2. sal. Lokalet rummer et mødelokale med plads til 18 personer og et loungelokale med sofaarrangement og borde, som man kan stå ved. Skyloungen har adgang til egen altan med den skønneste udsigt over hele racerbanen. I Mascot Tower får I direkte adgang til pitten, hvor man ved både events og motorløb stiger ind i bilerne. Lokalet er udstyret med både loungemøbler og borde, som man kan stå ved. Der er en stor skærm, hvor I kan følge med i de tider, der bliver sat på banen. Lokalet er det mest oplagte sted at opholde jer, hvis I har arrangeret en racerevent.

Vi tilbyder også konferencefaciliteter

Når du vælger at holde en konference her på FDM Jyllandsringen, er du sikker på, at I får plads til det hele samtidig med, at I befinder jer i nogle unikke omgivelser, der kan tilføre jeres møde en helt særlig stemning og dynamik. Hold din konference her og kombinér eventuelt arrangementet med en tur i racerbilerne eller et køreteknisk kursus. Vi vil gerne hjælpe dig med at arrangere dit møde eller din konference, så det hele bliver, som du ønsker. Vi er et helt hold af medarbejdere, der er vant til at skabe gode oplevelser i de perfekte rammer. Hvis du har brug for et godt mødelokale i spændende omgivelser, så book i dag, så du kan afholde et arrangement, der vil blive husket. Du kan booke direkte her på siden, men du kan også ringe til os på tlf. 86 85 33 22 eller sende os en mail til jyllandsringen@fdm.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.
Antal personer

Milwaukee Sky Lounge

2-25 personer

Møde og lounge

Fra kr. 3.000,- 

NORDIC ANTIRUST

2-10 personer

Mødelokale

Fra kr. 1.500,-

Pole

2-10 personer

Mødelokale

Fra kr. 1.500,-

Mascot Lounge

50+ personer 

Hele 1. sal

Fra kr. 6.995,-

Mascot Tower

24-40 personer

Eventbygning

Fra kr. 2.000,-

Parc Fermé

24-50 personer

Møde- og undervisningslokale

Fra kr. 2.000,-

Safe Zone

10-24 personer

Mødelokale

Fra kr. 2.000,-

Racetrack

50+ personer

Restaurant og konferencelokale 

Fra kr. 2.500,-

Paddock

50+ personer

Restaurant- og konferencelokale

Fra kr. 3.000,-

Downforce

2-24 personer 

Downforce er et mindre lokale, som ligger lige mellem Racetrack og Paddock. 
Det er lokale, som egner sig godt til briefing eller undervisning. 

Fra kr. 1.500,-

Vi er ofte på udkig efter alternative rammer til møder, og der er FDM Jyllandsringen et rigtig godt bud. Vi har blandt andet brugt Sky Loungen til præsentation af nye produkter, hvor vi indrettede loungen som showroom og inviterede vores kunder op til en hyggelig dag. Det har fungeret rigtig godt, og er der lidt løb på banen samtidig, så er der jo også lidt andet at kigge på. Vi har også haft kunder med ud og køre i Sciroccoer, og FDM Jyllandsringen giver på den måde nogle unikke muligheder
Christian Drejer Petersen - National Sales Manager - Milwaukee

Du er måske også interesseret i...

Køreoplevelse

Kombiner med en oplevelse

Kombiner dit møde eller arrangement med en tur i racerbilerne, et køreteknisk kursus eller noget helt tredje.

 

Faciliteter

Banefaciliteter og baneleje

Er du interesseret i at leje banerne på FDM Jyllandsringen? Så klik her. 
Foruden vores to store motorbaner, har vi en lang række andre faciliteter, som også kan lejes. 

 

High Speed tur

High Speed tur

Vil du prøve at have følelsen af at være en rigtig racerkører, uden selv at skulle sidde bag rattet? 

Fra kr. 650,-