Gå til hovedindhold
TCR weekend

2020: Følg med i TCR Weekend hjemme fra sofaen

TCR Weekend på Kanal 6

Der er lagt op til en spændende weekend på FDM Jyllandsringen, når der køres TCR Weekend lørdag og søndag.

Da de politiske forhandlinger vedrørende publikum ved sportsbegivenheder desværre endnu ikke færdige, bliver det endnu et løb uden publikum, men løbet vises på Kanal 6, hvor Felix Schmidt og Michelle Gatting sidder klar til at guide jer igennem begivenhederne.

Og der bliver med sikkerhed kamp til stregen for Kasper H. Jensen, som i første afdeling lagde sig i front for den nye klasse TCR Denmark. Hos LM Racing, som i år kører med Nicolai Sylvest og Jan Magnussen, er ambitionerne høje. Nicolai Sylvest ligger lige i hælene af Kasper H. Jensen, og Jan Magnussen har ved de seneste tests vist, at der er ved at være god fart i bilen.

Jacob Mathiassen, der ligger på en tredje plads i det samlede klassement, viste også tænder ved den første afdeling, og han er klar til at fortsætte kampen i weekenden.

Tidligere vinder af Super GT Martin Andersen skiftede til denne sæson bil til den nye TCR-klasse, og han har fra start vist, at han er sulten på flere mesterskaber. Ved den seneste test på FDM Jyllandsringen havde han hurtigste tid af alle med en tid på 1.09.063 og gjorde det dermed klart, at han er klar på race i weekenden!

Sidste års kører Michael Markussen viste også tænder ved årets første afdeling, så mon ikke vi også ser spændende race fra ham…

 

DEC for første gang på FDM Jyllandsringen

Weekenden byder også på en nyhed, når DEC (Danish Endurance Championship) kører deres første løb på FDM Jyllandsringen. I modsætning til de andre motorsportsklasser i Danmark, som er korte sprintløb, så er DEC et langdistanceløb, hvor bilerne kører i en time af gangen og har to chauffører, som skifter undervejs.

Det er en spændende klasse med mange forskellige biltyper, lige fra Clio til Lamborghini, og blandt deltagerne finder vi blandt andre navne Mikkel O. Jensen og Ronnie Bremer.

 

Yokohama 1600 Challenge

Ligesom ved Åbningsløbet i juni får vi også besøg af Yokohama 1600 Challenge, som kører DM3 på FDM Jyllandsringen, og også her er der spænding i klassementet. Kun 26 point adskiller deltagerne fra første til sjettepladsen, så alt kan ske.

Steffen Larsen, Mirza Lovic og Mikkel Gregersen er navnene i top tre inden weekenden, som byder på et ekstra heat til klassen. Mon forfølgerne Mirel Lovis, Jørn Vestergaard og Niklas Voetmann kommer op og snuse til skamlen i denne weekend…

Du er måske også interesseret i...

Formel 4 på FDM Jyllandsringen

DM Finalen 2024

Glæd dig til sæsonens helt store DM Finale på FDM Jyllandsringen.

Mesteren i TCR Denmark 2024 skal findes. 

Grand Prix Danmark 2024

Grand prix Danmark 2024

Glæd dig til  17. - 19. august, hvor vi afholder sæsonens største motorløb på FDM Jyllandsringen.